Kidsband op je eigen school!

Zou je graag samen met je klasgenoten willen rocken in de Kidsband? Blijf dan net zolang zeuren bij je juf of meester tot ze niet anders kunnen dan een Kidsband te organiseren op jouw eigen school! Ga desnoods luidkeels gillend in de gang van je school liggen!
Je hoeft geen instrument te kunnen bespelen of noten te kunnen lezen. Wat je wel nodig hebt is veel enthousiasme!

Instrumenten

Hermansherrie heeft een complete set instrumenten en versterkers beschikbaar. Een lokaal waar de band flink lawaai kan maken is het enige wat verder nodig is!

De lessen
Een traject bestaat uit:

  • 8 bandlessen
  • Een superleuke en leerzame extra activiteit. (zie hieronder)
  • Een spetterende eindpresentatie!

Dit zijn 10 lesdagen in totaal. Een afwijkende duur van een traject is in overleg mogelijk. Neem hierover contact op met Hermansherrie.

Extra activiteit
Bij elk Kidsbandtraject organiseert Hermansherrie iets extra's. Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Decor - Hier ontwerp en maak je met papier, karton, verf in alle kleuren, viltstiften en glitters een supervet decor voor de eindpresentatie! 
  • Podiumoutfit - Met een wit T-shirt, verf, haarlinten, stoere zonnebrillen,  make-up en haargel, hoeden, armbanden en lappen stof ontwerp je je eigen podiumoutfit voor de eindpresentatie. Aan het einde van deze les volgt een echte fotosessie voor het maken van een stoere promotiefoto!
  • Performance - Hoe moet dat nou precies, optreden voor publiek? Hier krijg je een introductieles in alle kneepjes van het artiestenvak: beweging, houding, danspasjes, contact met publiek enz. *
  • Videoclip - Je verzint samen met je band een verhaal en scenes. Daar maken we dan in HD kwaliteit een supercoole videoclip van! De video staat binnen 7 dagen na de video-opnames op Youtube. (In overleg wel of niet openbaar). *
* Bij de activiteiten 'Performance' en 'Videoclip' worden gespecialiseerde docenten ingezet. Hieraan zijn extra kosten verbonden.


Aantal deelnemers en leeftijd
Minimaal 5, maximaal 10
Groep 5 t/m 8.

Kosten

Voor de kosten van de Kidsband op school stuur je een mail naar info@hermansherrie.nl
Je ontvangt dan een PDF met de tarieven.
Of neem direct telefonisch contact op: 026-442 0654 / 06-57 930 302

Opslag instrumenten

Het instrumentarium dient voor de duur van het traject te kunnen worden opgeslagen op de school. Dit neemt een ruimte in van ongeveer 3 kubieke meter.

Historie

Kidsbandtrajecten liepen met succes al eerder op de Dr. Boschschool, de Aletta Jacobs school,  de Annie MG Schmidt school, de Paulusschool, Basisschool Lichtenbeek en VSO Prisma.
(c) 2016 Hermansherrie